Žatec - vánoční turnaj

03.01.2012 13:25

V neděli 11. prosince odjely dívky na Vánoční trurnaj do Žatce, kdy byly už vloni. Tam se hraje s mladšími žáky. I tak je to pro naše juniorky dobrá šance si zahrát.

Žatec "A" - Rakovník 3:2 (Deniska, Gabča) - po loňské zkušenosti očekával soupeř snadné vítězství. Po úvodní obdržené brance vzápětí Deniska vyrovnala přímo z rohového kopu. Žatečtí se vrhli do útočení a ujali se vedení. Další náš rohový kop rozehraný Deniskou se odrazil ke Gábi a ta vstřelila svůj premiérový gól v klubu. Vyrovnaný průběh byl pro přítomné diváky i další týmy velkým překvapením. Dva góly pozdějšímu vítězi již nikdo nedal. V závěru děvčata nevydržela nápor domácích a inkasovala třetí rozhodující branku.

Podbořany - Rakovník 0:1 (Eliška) - vyrovnané utkání s minimem šancí na skórování. V závěru utkání rozehrál Bertík nařízený trestný kop do nohy sestře Elišce, a ta prostřelila obranu i brankáře.

Rakovník - Žatec "B"  0:2 - "béčko" domácích se poučilo z utkání svého prvního týmu a hrálo velmi důsledně v obraně. Soupeř plně využil dvě zaváhání naší obrany a zaslouženě vyhrál.

Košťany - Rakovník 1:1 (Deniska) - oboustranně velmi bojovné utkání, kdy oba týmy hrály s velkým nasazením. Vedení se ujal soupeř. Děvčata však nechtěla připustit další porážku a bojovala až do poslední minuty. V závěru se podařilo Denisce v poloze "ležícího střelce" špičkou kopačky přehodit míč přes brankáře.

FK Rakovník: Anička Horáčková, Adélka Paulová, Deniska Fedorková, Káťa Holíková, Terezka Dušková, Gabča Dědková, Eliška Skramuská, Bertík Skramuský.