Hráli jsme i s klukama

27.01.2011 20:45

FK Rakovník – SK Rakovník 1:8 (1:5)

Rakovník – Ve středu( 29.9.2010) se přišlo na hřiště Zátiší podívat několik rodičů, prarodičů a kamarádů na své nejbližší. Těmi se od 16:00 staly jejich ratolesti, které zde sehrály přátelské utkání. V domácích dresech nastoupily juniorky FK Rakovník, pro které bylo toto utkání druhým vystoupením v zápasovém rytmu a roli soupeře jim plnili mladší žáci SK Rakovník.  I přesto, že kluci o dva roky mladší dokázali mladé slečny porazit, zanechaly fotbalistky příjemný dojem. Dokonce se podařilo vsítit první gól, který si připsala Barbora Drexlerová. Žáci své soupeřky tlačili skoro celý zápas, ale mnohdy se jim dokázali domácí postavit a přechod k brance jim ztěžovali. O branky chlapců se postarali: 3 Ludvík, Titlbach, Čech, Henzely, Krob a Cajthaml.
„Pro nás jsou tyto zápasy důležité, protože holky zatím žádnou soutěž hrát nemohou a tak jsme vděční za každou možnost sehrání nějakého přáteláku. Učí se teprve první fotbalové krůčky, ale v zápase makaly a musím je pochválit,“ měla radost ze svých hráček trenérka Bianka Joglová.
FK Rakovník: Horáčková – Černá, Štillerová, Hájková, Vojtěchová – Vágnerová, Polívková, Rollová, Nováčková – Monhartová, Švarcová. Střídaly: Dyršmídová, Drexlerová, Paulová, Matušková, Kublová, Holíková.