Halový turnaj ml. žáků v Rakovníku

08.12.2011 13:33

Bedřich Koch nás pozval na turnaj ml. žáků, na který přijely i týmy mimo okres. Přijali jsme. Bylo nás tam celkem 7 a my byli tak trochu pasová i do role outsidera, ale to vlbec nevadilo, protože hlavním důvodem bylo si zahrát. Nakonec se ukázalo, že žádní připosránci nejsme a i když jsme dokázali jen jednou zvítězit, v mnoha zápasech bylo vidět nasazení a bojovnost. I když jsme neměli ani moc na střídání a jedna z nejlepších hráček Adéla se nám stále neuzdravila, stálo to za to. Jelikož bez omluvy nepřijel Králův Dvůr, ale Bedřich Koch se o tomto faktu dozvěděl pár dní předem, stihl sehnat náhradní mužstvo FK Kněževes. Hrálo se systémem každý s každým do tabulky jednou 14 minut.

Výsledky:

Roztoky – Tatran 1:0, Libiš – SKR 0:4, FKR – Kněževes 4:0, Tatran – Chomutov 2:2, SKR – Roztoky 1:0, Libiš – FKR 4:0, Kněževes – Chomutov 0:8, Tatran – SKR 0:2, Roztoky – Libiš 7:2, FKR – Chomutov 1:4, Kněževes – SKR 0:8, Libiš – Tatran 0:1, FKR – Roztoky 1:3, Chomutov – SKR 0:6, Libiš – Kněževes 3:0, Tatran – FKR 2:0, Roztoky – Chomutov 1:0, SKR – FKR 5:0, Kněževes – Roztoky 0:7, Chomutov – Libiš 1:1, Tatran – Kněževes 8:0.

Pořadí:
1. SK Rakovník 18
2. TJ Roztoky 15
3. Tatran Rakovník 10
4. Chomutov 8
5. Libiš 7
6. FK Rakovník 3
7. FK Kněževes 0

Hodnocení trenérkou: Snaha vidět byla a kromě zápasu s Libiší se mi to líbilo. Účel to splnilo a kluci v tomhle věku už musí být určitě nekde jinde (fotbalově, silově, rychlostně i myšlením). Převyšovali jsme aorát Kněževes a trochu Libiš, se kterou jsme ale zaváhali. Nicméně i třeba takové Roztoky s náma v jednu chvíli měli práci a Chomutov za stavu 1:0 taky tápal. Ale co, pohár jsme dostali, nějaký věcičky taky, holky si zaběhaly a v zimě nemá cenu se nad něčím rozčilovat, To přijde. Jen mě mrzí, že někdo neumí přijet(přijít a jeho omluva je dost "směšná". Navíc se mi zdá, že Adéla marodí nějak často - s tím by chtělo něco uděla. Spočítám na prsech jedné ruky a ani nepotřebuju všechny prsty, kolikrát si s náma za poslední 2 měsíce byla. Takže v neděli to zopakujte a bude to fajn.